Vingio įvykiai

Įvykių kalendorių galite rasti čia.




Mūsų jubiliejų parėmė:

Vingiui - 45 metai

Šokių kolektyvas „Vingis“ 2007 m. gruodžio 14 dieną šventė 45-ą gimtadienį. Šią sukaktį „Vingis“ minėjo kartu su savo ilgamečio vadovo Ričardo Tamučio 80 metų jubiliejumi.

Nuotraukos, video, straipsnis.



Linksminkimos 2007

VPU ansamblio "Šviesa" organizuotame ketvirtame tarptautiniame studentų festivalyje "Linksminkimos" dalyvavo 14 studentų ansamblių, svečiai iš Baltarusijos ir Vengrijos. "Vingis" šoko lapkričio 23 ir lapkričio 24 dienomis.

Ansamblių krepšinio turnyre "Vingio" komanda (Rugilė, Evelina, Marius J., Laurynas ir Raimis) iš 9 komandų laimėjo antrą vietą.



Susipažinimo vakaras

Spalio 26 dieną vyko susipažinimo renginys - "Vingio" priimamasis. Jo metu buvo susipažinta net su 15 naujokų - 5 merginomis ir net 9 vaikinais, o taip pat nauju Vingio vadovu Donatu.



Festivalis „Žvaigždūnė“

Spalio 13 dieną Vingis dalyvavo vaikų ir jaunimo festivalyje Trakuose, kur buvo pakviestas parodyti pavyzdį jaunajai kartai.



Koncertas AIESEC konferencijoje

Spalio 7 dieną Vingis koncertavo jaunimo organizacijos AIESEC prezidentams šalia Dubingių, kur tarptautinėje konferencijoje pristatė Lietuvos kultūrą.



Gedimino dienos

Rugsėjo 27 dieną Vingis kartu su choru Gabija pasirodė studentų atstovybės surengtame koncerte Vilniaus mokytojų namuose VGTU administracijai.



Naujų narių atranka-priėmimas

Šiemet atranka jau baigėsi. Buvo atrinktos 5 šokėjos, 10 šokėjų ir 3 muzikantai.



Bendruomenės diena

Šiemet Vingiui atiteko garbė atidaryti VGTU bendruomenės šventę Aukštadvaryje, kuri vyko rugsėjo 15 dieną.



Kelionė į Lenkiją

Vingio kelionė į Lenkijos miestą Katowice prasidėjo rugpjūčio 24 dieną ir truko iki rugsėjo 3 dienos. Apvažinėjome beveik visą pietinę Lenkiją, susitikome su rumunais, malaiziečiais, makedonais,  ispanais, italais ir lenkais.



Aukštadvaris

Liepos 30 - rugpjūčio 5 dienomis Vingis repetavo ir ilsėjosi Aukštadvario sporto ir poilsio bazėje - vaikinų ir merginų vakarai, senių laužas, naujokų krikštynos liks ilgam atminty.



Lietuvos dainų šventės šokių diena

Šokių diena vyko liepos 6 dieną Kauno Dariaus ir Girėno stadione. Nuotraukas rasite galerijoje.



Koncertas Verkių rūmuose

Birželio 27 dieną Vingis buvo pakviestas pralinksminti Lietuvos matematikų draugijos narių konferencijos dalyvius. Koncertas vyko Verkių rūmuose.

 



Koncertas Europos parke

Gegužės 31 dieną Vingis koncertuos Europos parke. Koncerto pradžia 17 valandą. Nuotraukos yra galerijoje.



Diplomo gynimas

Balandžio 29 dieną mūsų vadovė Rimutė Zaleckaitė sėkmingai apsigynė savo diplominį darbą pavadinimu "Kur gintarais nusėtas marių krantas". Šiek tiek nuotraukų rasite mūsų galerijoje.



Dainų šventės peržiūra

Dainų šventės peržiūra vyko balandžio 17 dieną VRM rūmuose.

Dainų šventė vyko liepos 6 dieną Kauno Dariaus ir Girėno stadione.



Fuksų krikštynos!

Kovo 23 dieną vyko naujokų krikštynos. Krikštynų tema - "Heavy Metal". Pakrikštytos 6 merginos ir  7 vaikinai. Krikštynų nuotraukos yra nuotraukų galerijoje. Praeitų metų krikštynų nuotraukas jau vėl galite peržiūrėti čia.



Koncertas Valstybės atkūrimo dienos proga

Vasario 16 dieną Nacionaliniame dramos teatre vyko koncertas skirtas Valstybės atkūrimo dienai paminėti, kuriame dalyvavo Vilniaus tautinių šokių kolektyvai. Čia keletas nuotraukų iš koncerto.



2006 metų veiklos ataskaita

Susipažinkite su praėjusių metų Vingio veiklos ataskaita. Ataskaitą rasite paspaudę šią nuorodą.



Koncertas Utenoje

Sausio 18 dieną Vingis koncertavo Utenos kultūros centre VGTU priėmimo komisijos renginyje. Pirmą kartą šoko Vingio naujokai.


Naujienos: 2005 m., 2006 m., 2007 m., 2008 m., 2009 m., 2010 m., 2011 m., 2012 m., 2013 m., 2014 m., dabar.

Į viršų